Bed & Breakfast Køge - Overnatning i Køge - Bed & Breakfast Køge

Velkommen

Info

Kort

Reservation

Bed and Breakfast Køge Overnatning Hotel

Bed and Breakfast Køge Overnatning Hotel Bed and Breakfast Køge Overnatning Hotel Bed and Breakfast Køge Overnatning Hotel Bed and Breakfast Køge Overnatning Hotel
Bed and Breakfast Køge Overnatning Hotel Bed and Breakfast Køge Overnatning Hotel Bed and Breakfast Køge Overnatning Hotel Bed and Breakfast Køge Overnatning Hotel Bed and Breakfast Køge Overnatning Hotel
               "Click"

Velkommen til  Bed and Breakfast Køge

Bed and Breakfast Køge tilbyder hyggelig overnatning i selvstændigt  hus - med eget bad/toilet og te-køkken.

Ugenert med egen indgang. - 34 m2- 3(4) personer

Bed and Breakfast i Køge Centrum,- tæt på torvet og S-tog mod København.

Pris: 500 kr. pr. nat  / 2 pers.

Dobbeltseng / Enkeltsenge

Ekstra opredning 100kr.

excl. morgenmad. 300 m. til bager - 200 m. til NETTO

Bed and Breakfast Køge inkluderer: Sengelinned-håndklæder-tekøkken-køleskab m frys-kaffemaskine-kogekedel-brødrister-combiovn-kabel tv-Internetforbindelse-terrasse-havemøbler-grill-parkeringsplads  m.v.

Bed and Breakfast - Bodil og Martin Thur Strandvejen 20 4600 Køge tlf.+45 56662284/+45 25614753 email : bedandbreakfast@thur.dk  Skype: Call me!   

 

 

 

 

 

 

Lidt om vores Bed and Breakfast Køge.

Vi startede Bed and Breakfast Køge i foråret 2006. Efter en totalombygning synes vi, at vi har skabt de ideelle rammer en hyggelig overnatning i vores Bed and Breakfast i Køge. Vores hus er en gammel murermestervilla fra 1927 og ligger i et meget stille og roligt kvarter i centrum af Køge.

Vi bor et stenkast fra Køge centrum, og centrum af Køge er netop kendt for sine smukt bevarede bygninger, gader og stræder.

Vi har indrettet vores Bed and Breakfast ud fra ønsket om at tilbyde turister og andre rejsende overnatning med hotel standard midt i Køge, men under hyggelige og hjemlige former.

I forbindelse med overnatning i vores Bed and Breakfast, har vi valgt ikke at tilbyde servering af morgenmad. Vi har til gengæld indrettet et veludstyret te-køkken med service til 4 personer, og med te og kaffe i huset og kun 400 meter til bageren på Køge Torv, tror vi vores overnattende gæster vil sætte pris på denne uafhængighed. En anden mulighed er en af Køges mange spændende restauranter og cafeer.

Vi har lavet  terrasser i forbindelse med vores Bed and Breakfast, da vi tror mange Bed and Breakfast gæster vil værdsætte og nyde denne mulighed.

Vores Bed and Breakfast er indrettet til to gæster i dobbeltseng eller enkeltsenge, men vi kan supplere med overnatning på en behagelig "klapudseng", ligesom vi altid vil kunne skaffe en ekstra madras.

Mange turister har benyttet vores Bed and Breakfast til en billig overnatning i Køge, men også at håndværker og andre "rejsende" har oplevet Bed and Breakfast Køge som en attraktivt mulighed for billig overnatning, - et alternativ til hotel, minihotel og motel.

Vi håber Bed and Breakfast kan opfylde Jeres ønsker om en god, hyggelig overnatning i centrum af  Køge, men skulle der være yderlige ønsker eller spørgsmål, står vi gerne til rådighed.

Venlig Hilsen

Bodil og Martin

 

Bed and Breakfast Køge Bodil og Martin Thur Strandvejen 20 4600 Køge tlf. 56662284 / 25614753 email : bedandbreakfast@thur.dk  Skype: Call me!